Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 5-й тур.
Умань. Стадіон «Центральний». 24 квітня. 12:00.
«Пантери» (Умань) – СК «Дніпро-1» 1:2 (1:1)
Арбітр: Максим Скрипник (Київська область),
Асистентки арбітра: Ірина Піценко, Єлизавета Настусенко (обидві – Київська область).
Четвертий арбітр: Роман Ястремський (Черкаська область)
Спостерігач арбітражу: Юрій Козачук (Вінниця)
Делегат УАФ: Микола Погорілий (Черкаси)
«Пантери»: 71.Коваленко (1.Герасименко,74), 8.Ніколаєва, 10.Рибалкіна, 28.Дехтяр, 5.Живолуп, 24.Камілетті (19.Боярова,62), 14.Чорненко (6.Виноградова,58), 18.Тихонова, 7.Мірогородська, 84.Рошка (30.Байрак.74), 9.Білокур (кап).
Запасні: 17.Анакіна.
Головний тренер: Юрій Деренюк.
«Дніпро-1»: 31.Маліборська, 7.Синько, 26.Аілінкій, 8.Борисюк, 21.Пороходніченко (99.Серемчук,46), 10.Аслаханова (15.Жукова,90+5), 2.Левицька (кап), 17.Рудь (5.Вакуленко,46, 24.Гайдай,83), 22.Логвінова, 20.Крючкова (11.Новосельська,77), 21.Тараканова.
Запасні: 12.Свинаренко, 25.Степаненко, 79.Балашко, 71.Тюхтій.
Головна тренерка: Олена Кудзієва
Голи: Логвінова (26), Тихонова (37). Борисюк (50)
Попередження: Борисюк (45+2), Миргородська (49)

Після вдалого поєдинку проти «Вереса», який дніпрянки виграли 5:0, на гру проти «Пантер» Олена Кудзієва провела лише одну заміну у стартовому складі – замість Тюхтій, котра у минулій грі отримала пошкодження і зараз опинилася в запасі, вийшла Логвінова, яка вийшовши з лави запасних у грі з рівнянками віддала дві результативні передачі.
Гра розпочалася з обопільних атак. У уманчанок завдавали удари Білокур та Рибалкіна і в обох випадках спокійно діяла Маліборська. Натомість дніпрянки більше контролювали м’яч, маючі кілька непоганих підходів до карного майданчику, а в одному випадку Аслаханвоа і Тараканова провели хорошу комбінацію безпосередньо у штрафній господарок, але до удару її не довели. Ще в одному випадку захисниці «Пантер» блокували удар Крючкової метрів з 16-ти, а удари з далеку від спортклубівок, хоча і були влучними, але небезпеки не несли
Коли ж перший тайм перетнув свого екватору дніпрянкам вдалося відкрити рахунок – було довге закидання до лінії карного майданчику від Левицької, де Логвінова зуміла випередити голкіперку суперниць, обігравши її і спокійно закотила м’яч у ворота «Пантер»!
Після пропущеного голу господарки значно активізувалися, заробили кілька перспективних стандартів і якщо з ударом Білокур Маліборська зуміла впоратися, то в іншій атаці удар Тихонової Світлана відбити не зуміла. Вже у компенсований арбітром час Тараканова заробила штрафний, який традиційно виконала Левицька, а у карному майданчику Борисюк пробила у поперечину, але при цьому невірно атакувала воротаря за що отримала попередження.
У перерві Олена Кудзієва провела подвійну заміну і з виходом Серемчук дніпрянки перейшли на гру у дві нападниці. Невдовзі спортклубівки удруге вийшли вперед – Аілінкій виграла боротьбу після подачі зі штрафного Левицької і зробила скидання на Борисюк, яка спокійно переграла воротаря суперниць!
Дніпрянки продовжили контролювати ситуацію на полі. Гострота біля воріт господарок знову в основному виникала після стандартів, проте їм вдавалося з великими зусиллями відбиватися, а одного разу Рибалкіна ледве не влучила у власні ворота, вибиваючи м’яч перед Серемчук. Запам’ятався і дальній удар Тараканової трохи над поперечиною, а невдовзі Левицька кинула у прорив Серемчук, але удар Вікторії прийняла на себе стійка.
Дніпрянкам довелося понервувати на 85-й хвилині, коли Маліборська трохи загралася за межами карного майданчику, і Білокур ледве її не обікрала, проте для гостей все обійшлося. У компенсований арбітром час уманчанки пішли у навалу, заробили стандарт, але дніпрянки самовіддано захистилися, після чого самі встигли заробити пару кутових, відвівши гру від власних воріт.
У підсумку дніпрянки здобули цілком заслужену по грі перемогу!