Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 4-й тур. 

Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. Бутовського. 31 серпня. 11:00.

«Ворскла» (Полтава) – СК «Дніпро-1» 8:0 (5:0)

Арбітреса: Вероніка Васильченко (Слов’янськ),

Асистентки арбітра: Ірина Голіяк (Миколаївська область), Олеся Лапта (Харків).

Четвертий арбітр: Владислав Орендочка (Полтава).

Спостерігач арбітражу: Ігор Покідько (Полтава)

«Ворскла»: 71.Бондарчук, 19.Шайнюк, 29.Подольська, 4.Котик (47.Кулеба, 68), 25.Петрик 3.Давиденко, 7.Гульмагамбетова, (22.Кравчук.46) 5.Андрухів (8.Бабенко, 68) 20.Осіпян (15.Войт,46), 11.Козлова (9.Радіонова,56), 10.Калініна (кап). Запасні: 18.Герасимчук, 17.Корсун.

Головна тренерка: Наталія Зінченко

«Дніпро-1»: 12. Рябовіл, (31.Маліборська,46)  7.Синько, 22.Логвінова (5.Вакуленко,40), 26.Аілінкій, 10.Аслаханова (11.Новосельська,78), 91.Тараканова, 8.Кумеда, 2.Левицька (кап), 4.Немець, 25.Куніна, 20.Крючкова. (71.Тюхтій.46). Запасні: 29.Балашко, 24.Гайдай, 99.Серемчук, 17.Рудь, 21. Пороходніченко, 9.Бєлік, 77.Тараба.

Головна тренерка: Олена Кудзієва

Голи: Калініна (10,18,85), Андрухів (31), Козлова (41,43), Шайнюк (51), Давиденко (61).

На звітний матч проти діючого чемпіона і учасника жіночої Ліги Чемпіонів дніпрянки виходили у незвичному для багатьох фахівців статусі лідера чемпіонату, і з ким, як не з таким суперником і можна було підтвердити свої амбіції у цьому сезоні. Відповідно, і у полтавчанок був серйозний настрій на спортклубівок.

Господарки одразу захопили ініціативу, але дніпрянки вистояли у стартові хвилини і навіть першими створили небезпечний момент – на 6 хвилині Куніна промчала правим флангом, увірвалася у карний майданчик суперниць і завдала удар низом, але Бондарчук зуміла врятувати свою команду від голу.

В цілому дніпрянки до середини першого тайму цілком впевнено почувалися на полі суперниць, але прикрі індивідуальні помилки призвели до двох голів у ворота «Дніпра-1», тим більше, коли у складі суперниць є така снайперка, як Калініна, котра може покарати за будь-яку необачнысть. Спочатку її просто забули у воротарському майданчику і вона розстріляла порожні ворота, а в іншому епізоді Калініна підстерігла відскок від захисниці і вразила ворота метрів з десяти.

Поступаючись у рахунку спортклубівки на деякий час перевели гру на половину поля суперниць, але щось гострого створити гостям не вдалося.  «Ворскла» вибухнула коли гра наблизилася до своєї третини. Спочатку дніпрянкам вдалося врятуватися після трьох ударів в одній атаці Андрухів (поперечина), Калініної (воротарка) і Козлової (захисниця), але невдовзі Андрухів довела рахунок до великого. А вже перед самою перервою дублем відзначилася Козлова, і в результаті перший тайм завершився з рахунком 5:0.

Після перерви спортклубівки намагалися хоча б розмочити рахунок, але по-справжньому можна згадати два моменти: коли Немець після проходу опинилася на газоні у чужому карному майданчику, але арбітриня вирішила, що порушення правил там не було, і вже у компенсований час Тараканова зуміла обіграти суперницю, увірватися в карний майданчик і завдати удар, але Бондарчук не дозволила розпечатати власні ворота.  «Ворскла» ж на класі у другому таймі провела ще три голи, довивши підсумковий результат до 8:0.