Контрольний матч жіночих команд.  

23 липня. НТБ «Дніпро».

СК «Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) 0:2 (0:2)

«Дніпро-1»: Рябовол, Аілінкій, Тєльна (Пороходніченко), Синько (Тараба), Вакуленко (Логвінова,46), Кумеда, Левицька, Куніна, Немець, Тараканова. Серемчук (Новосельська)

За два тижні до старту нового сезону жіноча команда СК «Дніпро-1» на базі у Придніпровську перевірила власні сили на тлі найсильнішого клуба країни минулого чемпіонату полтавської «Ворскли», яка на початку вересня стартуватиме у Лізі Чемпіонів.

Гості досить швидко відкрили рахунок ударом головою після навісу.  Невдовзі Немець заробила дуже небезпечний штрафний, який виконувала Левицька, але після її удару полтавчанки провели різку контратаку і подвоїли рахунок.Далі пішла обопільна гостра гра. Дніпрянкам вдавалося у захисті впоратися із суперницями, а ось небезпечним контратакам спортклубівок не вистачало влучного завершення.

У другому таймі команди вели гру на зустрічних курсах. В одному з епізодів «Ворскла» здобула право на пенальті, але блискуче зіграла Рябовол, яка зреагувала не тільки на удар з 11-метрової позначки, а і на добивання, після чого вже був удар повз воріт.

З середини другого тайму полтавчанки почали застосовувати пресинг, проте гравчиням «Дніпра-1» вдавалося вдало виходити з під нього і завдяки довгим передачам загрожувати воротам суперниць. В одному з епізодів голкіперка «Ворскли» зреагувала на удар Куніної, після чого було ще і неточне добивання Серемчук. Запам’яталися також потужний удар Левицької, з яким впоралась воротар та постріл Немець над поперечиною. В одному з епізодів Немець відмінним пасом у розріз виводить на удар Серемчук, але нападницю дніпрян знову підвела неточність.

У підсумку дніпрянки поступилися чемпіонкам України 0:2, але показали при цьому дуже гідну гру.