Кубок України серед жінок. 1/2 фіналу. 

11 листопада. 14:00. Полтава. Стадіон «Молодіжний». 

«Ворскла» Полтава – СК «Дніпро-1» 5:1 (3:0)

Арбітриня: Вероніка Васильченко (Слов’янськ),

Асистентки арбітрині: Анастасія Олійник (Кропивницький), Ірина Піценко (Олександрія).

Четвертий арбітр: Владислав Орендочка (Полтава).

Спостерігач арбітражу: Євген Котенко (Суми)

Делегат УАФ: Олександр Дігтяр (Полтава)

«Ворскла»: 71. Бондаренко, 29.Подольська (77.Савка,46),, 4.Котик (15.Войт,69), 17.Корсун, 19. Шайнюк, 20.Осіпян, 25.Петрик 5.Андрухів (16.Коташ,56)., 11.Козлова (9.Радіонова.56), 10.Калініна (кап), 22.Кравчук Запасні: 23.Самсонова,  18.Герасимчук, 8.Бабенко, 3.Давиденко, 7.Кульмагомбетова,

Головна тренерка: Наталія Зінченко

«Дніпро-1»: 12.Рябовіл. 2(6.Аілінкій, 7.Синько, 21.Пороходниченко (5.Вакуленко,72),, 25.Куніна, 8.Кумеда, 71.Тюхтій, 4.Немець, 2.Левицька (кап). 11.Новосельська (17.Рудь,74), 91.Тараканова. Запасні: 31.Маліборська, 29.Балашко, 24.Гайдай, 15.Жукова, 22.Логвінова, 10.Аслаханова.

Головна тренерка: Олена Кудзієва

Голи: Козлова (4), Котик (40), Андрухів (45+1). Кравчук (48, 84). Левицька (90, з пенальті)

Попередження: Левицька (12), Котик (65).

Дніпрянки вперше в історії клубу вийшли до півфіналу Кубка країни, де їм протистояв найсильніший колектив країни  полтавська «Ворскла» Зустріч розпочалася із більш ніж двочасовою затримкою через повітряну тривогу, а сама гра пройшла під акомпанемент постійного дощу. Господаркам досить швидко вдалося відкрити рахунок (Козлова чітко розібралася у карному майданчику), але це не смутило дніпрянок, які демонстрували досить гідну гру. Так, гостріше були полтавчанки, але не можна сказати, що вони володіли тотальною перевагою. Спортклубівки намагалися відповідати своїми атаками, кілька разів били здалеку і мали декілька непоганих підходів до штрафного майданчику суперниць, але довести їх до ударів не вдавалося.

В окремих моментах відзначимо гру на останній межі Рябовіл, котра реагувала на підступні удари Андрухів і Подольської, а на 34-й хвилині здійснили одразу два сейви.

На 35-й хвилині арбітриня зустрічі просто таки не помітила дуже грубий фол проти Тараканової збоку Осіпян, хоча порушення правил тягнуло як мінімум на жовту картку. А невдовзі дніпрянки провели дуже активні дії. Спочатку Куніна пробила по воротах я м’яч рикошетом від захисниці пішов на кутовий. після подачі якого у воротарському майданчику «Ворскли» панувала паніка – захисниці заблокували удар Аілінкій, але м’яч відскочив до Новосельської котра метрів з восьми пробила вище воріт.

Нажаль, майже одразу, господарки забили удруге – здавалося, що Рябовіл повинна була зреагувати на дальній штрафний удар Котик, але м’яч просто проскочив у сітку воріт повз ноги воротаря дніпрянок. А вже у компенсований арбітринею час своїм шансом скористалася Андрухів, котра реалізувала вихід сам на сам. Так в цілому за дуже непоганої гри, дніпрянки пішли на перерву, поступаючись у три м’ячі.

А на початку другого тайму рахунок став 4:0 – після подачі кутового Кравчук буквально увійшла з м’ячом у ворота.

Далі гра тривала на зустрічних курсах і у спортклубівок були непогані шанси скоротити розрив. На 54-й хвилині у дніпрянок був просто таки чудовий момент, але Бондаренко спочатку зреагувала на підступний удар зі штрафного Левицької, а після цього ще і впоралась із добиванням Куніної. Були також неточні удари Тараканової і Новосельської, а також ще один сейв Бондаренко після удару Левицької. Полтавчанки значно класніше використовували власні моменти, і на 84-й хвилині Кравчук добила м’яч у сітку після відскоку від поперечини.

Але і після цього дніпрянки продовжували шукати щастя в атаці. На 89-й хвилині стійка воріт рятує господарок після удару Тюхтій, і одразу ж відбулось порушення правил у карному майданчику «Ворскли» проти Тараканової – Левицька чітко реалізувала 11-метровий удар. Це був лише тільки другий гол, який пропустили полтавчанки у національних турнірах.

Фінальний свисток застав дніпрянок в атаці. Отже, спортклубівки зупиняються на півфінальній стадії розіграшу турніру.