Ближче до вечора першого робочого дня «Дніпро-1» провів тренування. Відбулося воно у манежі бази. Головний тренер Юрій Максимов провів перший діалог з командою у притаманній манері з фірмовими жартами. Водночас він налаштував гравців на робочий лад, окресливши плани на період підготовки.

Саме заняття, зрозуміло, мало на меті втягнути гравців у тренувальний процес. Усі вони отримали програму підготовки на час відпустки, тож зовсім не виглядали, як-то кажуть, розтренованими. Працювали спортклубівці близько години, протягом якої ретельно розім’ялися та провели декілька кіл естафети, протягом якої воротарі працювали окремо з Миколою Медіним.

У своїх враженнях та емоціях футболісти були одностайними: вони скучили за командою та мають велике бажання боротися за найвищі місця.

Зазначимо, що у лазареті команди продовжують перебувати Ігор Когут та Богдан Лєднєв. Водночас, дуже приємно відзначити, що поступово відновлюється після травми Максим Третьяков. Він хоч і має ще певний час працювати за індивідуальною програмою, але робитиме це вже разом з партнерами по команді. Більш детально про реабілітацію гравця читайте та дивіться в його ексклюзивному інтерв’ю завтра.