УПЛ 2023/24. 27 тур.
6 травня. 13:00. Дніпро. «Дніпро-Арена»,
Пряма трансляція – 2+2.
«Дніпро-1» – «Кривбас» (Кривий Ріг) 1:0 (0:0) 
Головний суддя: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Судді на лінії: Віктор Матяш (Донецька область), Олександр Корнійко (Миргород),
Четвертий арбітр: Клим Заброда (Суми)
Спостерігач арбітражу: Анатолій Абдула (Харків)
Арбітр ВВА: Олексій Деревинский (Хмельницький)
Асистент ВВА: Олександр Беркут (Суми)
Спостерігач ВВА: Олег Плужник (Харків)
Делегат УАФ: Олександр Дігтяр (Полтава)
«Дніпро-1»: 1.Волинець, 11.Мірошніченко, 3.Адамюк, 39.Сваток (кап), 42.Пасіч, 18.Бабенко, 27.Очеретько, 22.Рубчинський, 17.Лєднєв (25.Когут, 86), 14.Гаджиєв (10.Третьяков, 75), 31.Ківінда (7.Філіппов, 75)
Запасні: 12.Кінарейкін, 32.Крапивцов, 4.Авраменко, 20.Горбунов, 29.Мельниченко,  34.Танчик, 83.Хан.
Головний тренер: Юрій Максимов
«Кривбас»: 30.Маханьков, 25.Бандейра, 39.Сантіні (15.Безкоровайний, 68), 5.Стецьков, 55.Дібанго, 10.Хомченовський (кап)(7.Понєдєльнік, 63),, 8.Бізімана, 21.Кузик (47.Твердохліб, 63), 14.Луньов (11.Татарков,  77),  94.Задерака (9.Соса,63), 78.Кожушко.
Запасні: 1.Хома,43.Омельченко, 45.Вілівальд, 2.Рябов, 99.Блізніченко, 97.По, 27.Дебелко.
Головний тренер: Юрій Вернидуб
Гол: Гаджиєв (57).
Попередження: Лєднєв (33),

На матч проти «Кривбасу» тренерський штаб дніпрян провів дві зміни у порівнянні з матчем проти «Динамо» – не зіграли дискваліфікований Сарапій та кращий снайпер команди Гуцуляк, який захворів – їх замінили Гаджиєв (у центр захисту змістився Адамюк) і Ківінда. Також відзначимо появу в запасі Третьякова, Філіппова і Когута, котрі також залікували свої травми і вже готові виходити на поле.

На старті матчу за цілком рівної гри гостріше виглядали дніпряни. Першим пристрілку повів Бабенко, але його удар був досить неточним. А от коли на ударну позицію вийшов Ківінда, то голкіперу «Кривбаса» довелося попрацювати – Маханьков перевів м’яч на кутовий. Забігаючи наперед зазначимо, що цей епізод став найгострішим у всьому першому таймі. Спортклубівці більше тримали м’яч, іноді це тримання тривало більше хвилини, але загострень було дуже мало, а високий пресинг спортклубівців не призводив до бажаних результатів. З іншого боку і криворожани за весь перший тайм завдали лише один удар, і той неточний. Небагато було і стандартів (лише два кутових на обидві команди), тому підсумкові 0:0 у перші 45 хвилин гри виглядали цілком закономірними.

Мало що змінилося і з початком другого тайму. У дніпрян гострий момент був на 55-й хвилині, коли партнери вивели на удар Гаджиєва, але постріл пройшов вище поперечини. Але невдовзі Рамік забив таки свій перший гол в УПЛ! Бабенко у підкаті перехопив м’яч у суперника, Рубчинський віддав пас на Гаджиєва і той влучно пробив у нижній кут!

А буквально за кілька хвилин Ківінда ледве не обікрав Маханькова у воротарському майданчику, але нажаль м’яч таки залишив межі поля від ноги Даніеля.

Гості, намагаючись змінити хід гри, провели чотири заміни за кілька хвилин, на що Юрій Максимов відповів подвійною заміною, знявши молодих Гаджиєва і Ківінду і випустивши замість них на ключові хвилини матчу досвідчених Третьякова і Філіппова. Після цього, на 79-й хвилині було оголошено чергову повітряну тривогу.

У час, що лишався спортклубівці впевнено контролювали події на полі. Запам’ятався рейд Пасіча і не точний удар Філіппова, а також повернення у гру Ігоря Когута після важкої травми. У гостей був один напівмомент, але Мірошніченко заблокував удар Дібанго.

У підсумку спортклубівці досягли такої бажаної і довгоочікуваної перемоги!