СК Дніпро-1 – Минай – 1:0 (0:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 11-й тур. Моршин. Стадіон «Медик». 4 листопада. 13:00

Арбітр: Віталій Соловйов (Одеса). Асистенти арбітра: Роман Фредина (Львів), Ірина Чайка (Львівська область). Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів)

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

«Дніпро-1»: Крапивцов, Щекотилін, Матюшенко, Гаража, Свистун, Лебедєв, Хан (Кілик, 82), Мельниченко, Леонардо (Голуб Д., 64), Жданов (Кравченко, 64), Шолупець (Гаджиєв, 64)

Запасні: Долгий, Березанський, Цимбал, Єршов, Марченко

Головний тренер: Геннадій Щекотилін

«Минай»: Савченко, Авраменко, Пастернак, Кецук, Каганець (Попович, 82), Калінець, Диянчук, Волошин, Кондратюк (Караман, 70), Голуб Д., Кашперук (Дурдас, 46)

Запасні: Кроццолі, Росул, Печко, Кузнецов

Головний тренер: Сергій Мізін

Гол: Лебедєв (87, пен.)

Попередження: Лебедєв (12), Дурдас (50), Кецук (66), Диянчук (70), Волошин (74), Свистун (74), Матюшенко (84)

Юнацькі склади «Дніпра-1» та «Минаю» зіграли днем раніше, ніж зазвичай. Закарпатська молодь здобула у поточному чемпіонаті лише одне очко, і не дивно, що фаворитом вважалася наша команда. Зміст гри підтверджував заочний розклад сил: спортклубівці атакували майже постійно. Але у завершальній стадії наступальних дій були проблеми – до ударів справа доходила не так часто, як хотілося б, та й по-справжньому гострих моментів створювалося небагато.

Тиск на штрафний майданчик «Минаю» був постійний, і врешті-решт перевагу вдалося матеріалізувати. Спрацювали гравці, що вийшли на заміну для посилення нападу. Гостра атака лівим флангом завершилася прострілом Голуба та відвертим порушенням проти Гаджиєва. Пенальті реалізував Сергій Лебедєв, і цей пізній гол приніс нашій команді цілком заслужену перемогу.