Контрольний матч.
4 лютого. 16;30 (київський час). Лара (Туреччина). Стадіон «Титанік».
СК «Дніпро-1» – «Дечич» (Тузі, Чорногорія) 1:0 (1:0)  
«Дніпро-1»: 33. Юрчук (1. Кінарейкін, 61), 6. Чалий (47. Вантух, 58), 15. Логінов (кап) (5. Нельсон, 20), 39. Сваток (3. Адамюк, 61), 11. Кравченко (24. Лучкевич, 61), 20. Ді Франко (3. Соловйов, 61), 99. Білл (29. Назаренко, 61), 30. Джурасек (76. Піхальонок, 61), 8. Когут (14. Ярмолюк, 61), 9. Гуцуляк (31. Рубчинський, 61), 28. Гуаль (7. Довбик, 61).
«Дечич»: 21. Попович, 74. Тучі, 4. Рудовіч (70. Янкетіч, 76), 3. Джелай, 22. Дрешай (кап), 29. Пешучіч (15. Люджурай, 56) 17. Ніколіч, 8. Бавановіч, 27. Божовіч, 55. Марушич, 5. Вуляй. Запасні: 29. Драговіч, 7. Аджовіч, 14. Джолай, 19. Цомай, 9. Бечірай, 28. Кркановіч, 16. Марсені, 6. Марковіч.
Попередження: Чалий (13), Рудовіч (19), Вантух (82).
Вилучення: Чалий (58, друга жовтка картка, з правом заміни), Рудовіч (76, друга жовта картка, з правом заміни).
Гол: Гуцуляк (35).

Другим суперником спортклубівців на першому турецькому зборі став чорногорський клуб «Дечич», який після осінньої частини національної першості посідає друге місце. В стартовому складі дніпрян цього разу ми побачили юніора Чалого на позиції лівого захисника, а також іспанського новачка Гуаля на вістрі атаки, який у першому спарингу з болгарським «Берое» не використав дуже багато гольових моментів. Усі інші виконавці були вже добре знайомі дніпровським вболівальникам.

Нажаль вже у дебюті гри травму отримав капітан команди Сергій Логінов, якого замінив Нельсон. За планом же стартовий склад повинен був відіграти перші 60 хвилин, після чого вже на поле вийшли інші виконавці, а у завтрашньому спарингу проти сербського «Спартака» ці склади повинні будуть помінятися місцями. Таким чином тренерський штаб спортклубівців рівномірно намагається розподілити навантаження між футболістами.

Більша частина першого тайму пройшла у рівній грі, де було багато силової боротьби. Сербська команда більше розраховувала на стандарти, і Юрчуку двічі довелося вступати у гру після прямих ударів суперника зі штрафних.

Спортклубівці перший перспективний штрафний заробили зусиллями Гуаля тільки, коли перший тайм сягнув свого екватору, проте Кравченко поцілив у стінку. Вибухнули дніпряни на 34-35-й хвилинах, коли створили два вбивчих моменти, але реалізували тільки один. Спочатку Когут пробив повз воріт після проходу і пасу Гуцуляка, але буквально у наступній атаці Джурасек чудовою передечею вивів Гуцуляка на побачення із голкіпером, і вінгер спортклубівців чітко скористався цим шансом.

Одразу по перерві активніше діяли чорногорці. Вже на 48-й хвилині Юрчук відбив підступний удар Дрешая, після чого суперники отримали право на кілька поспіль стандартів, методичне навантажуючи карний майданчик дніпрян, але захист спортклубівців із цим викликом суперника впевнено впорався. Відзначимо і те, що другу жовту картку у матчі отримав Чалий, але умови товариської зустрічі дозволяли заміни.

Коли ж на поле вийшов інший варіант складу дніпрян, то спортклубівці заволоділи відчутною територіальною перевагою.  На 66-й хвилині міг забивати Довбик, який замикав розкішну комбінацію за участю Соловйова і Піхальонка, але Артем не зумів переграти воротаря з близької відстані.

Натомість дуже гостро відповіли і суперники, проте Гуляй, замикаючи простріл з флангу, пробив вище воріт. Той же Гуляй небезпечно бив з лінії карного майданчику на 78-й хвилині, і цього разу м’яч пройшов поруч із дев’яткою. Одразу ж повинен був забивати Назаренко, якого сам на сам із голкіпером вивів Вантух, проте Олександр пробив вище поперечини. За кілька хвилин Назаренко вже асистував Ярмолюку, який завдавав метрів з 15-ти, але цього разу м’яч застряг у ногах захисника. Був ще удар Піхальонка з лінії карного майданчику, але м’яч прийшов точно у руки воротарю. Вже у компенсований арбітром час мали шанс забити другий гол Назаренко і Довбик, але вони не зуміли переграти голкіпера з близької відстані.

У підсумку дніпряни довели справу до другої поспіль мінімальної перемоги на першому зборі в Туреччині.