Чемпіонат юнацьких команд. 16-й тур.
1 грудня. 14:00. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». Манеж.
СК «Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) 4:0 (4:0) 
Арбітр: Ростислав Молнар (Ужгород),
Асистенти арбітра: Данило Руденко (Кременчук), Максим Мельниченко (Київська область).
Четвертий арбітр: Андрій Зайцев (Донецька область).
Спостерігач арбітражу: Костянтин Труханов (Харків).
«Дніпро-1»: 12. Крапивцов, 16.Єршов (2.Рашківський,46), 4.Авраменко, 25.Мельниченко (кап), 15.Варжау, 10.Баденко (26.Зелінський,74), 8.Хан, 14.Гаджиєв (22.Бурда,71), 20. Ківінда, 7.Жданов (17.Міндінью,46), 19.Венделл (11.Халілов.83).
Запасні: 1. Макаренко, 3.Стефанішин, 18.Плічко, 24.Корж, 27.Коваленко, 21.Поліщук, 9.Щолупець,
Головний тренер: Імад Ашур
«Ворскла»: 31.Ященко, 26.Прус (кап), 35.Ізотов, 95.Багінський, 5.Корсун, (15.Горобець, 46) 3.Крохмаль, 14.Оденцов, 40.Черниш (19.Бугай.61), 41.Булгатов (8.Кривобок,77), 99.Сердюк (10.Крецул,61), 77.Кукта. (37.Шевченко,46)
Запасні: 1.Ширяєв, 45.Романець, 33.Селін,
Головний тренер: Олег Моргун
Голи: Венделл (2), Корсун (17, автогол), Гаджиєв (21), Ківінда (37).
Попередження: Шевченко (69).

За тиждень після крупної перемоги над «Чорноморцем» стартовий склад дніпровських юніорів на зустріч проти «Ворскли» суттєво змінився: на останню межу повернувся Крапивцов, Мельниченко знову перевели з опорної зони у центр захисту, а зліва в обороні вийшов Єршов, а в атаці одразу з’явилися і Венделл, і Ківінда.

Вже на 27-й секунді гри Гаджиєв завдав два поспіль удари у ближній кут, але момент закінчився кутовим, після подачі якого спортклубівці одразу почали пресингувати суперника біля його карного майданчику і тепер вже Венделл підхопив м’яч після того, як партнер спиною заблокував довгий пас суперника, після чого бразилець влучно пробив у дальній нижній кут -1:0!

Дніпряни продовжили атакувати, подали ще пару кутових, після чого гострі атаки завершувалися неточним ударом головою Венделла, заблокованим ударом Ківінди і потужним ударом поруч зі стійкою від Гаджиєва. В решті-решт активність дніпрян призвела до другого голу – у карному майданчику суперника Венделл і Ківінда так закружили голову оборонцям, що один з них зрізав мяч у сітку власних воріт. А ще до середини тайму рахунок став великим – Гаджиєв влучно пробив після сольного проходу Варжау.

Тільки після цього гості провели першу гостру атаку, яка закінчилася кидком Крапивцова у ноги супернику. Але то був тільки епізод. Дніпряни повністю володіли ініціативою, а перевага у три м’ячі дозволяла їм у деяких епізодах навіть куражитись над суперником. До завершення тайму спортклубівці встигли забити ще і четвертий гол – Ківінда головою замкнув навіс Гаджиєва.

Після перерви спортклубівці продовжили повністю контролювати події на полі, хоча тепер і гості, які завдали свій перший удар по воротах на 60-й хвилині, створили кілька моментів – на початку тайму дніпряни не дали пробити по власних воротах суперникам, котрі виходили два в один, а ближче до середини тайму Крапивцов не дав забити Бугаю, котрий виходив сам на сам.

У дніпрян після кутового неточно пробив Мельниченко, Ківінда в одному епізоді прокидав м’яч повз воротаря, а в іншому спрямував сферу йому прямо у руки, крім того був удар у дев’ятку зі штрафного Баденка, але Ященко перевів м’яч на кутовий. Зумів голкіпер гостей впоратися і з ударом голово Венделла, а також і з ударом Міндіньо.

У підсумку юніори дніпрян здобули свою другу поспіль крупну перемогу в чемпіонаті.