Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 21-го туру УПЛ. Поєдинок «Шахтар» – «Дніпро-1», який відбудеться  у середу, 4 березня, на харківському ОСК «Металіст» і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме 42-річний рефері ФІФА Сергій Бойко з Іванківа Київської області. Він вже двічі обслуговував матчі за участю спортклубівців:  спочатку у цьому сезоні за його суддівством спортклубівці в рамках 1\16 фіналу Кубка України у гостях переграли волочиський «Агробізнес» -3:1, а в рамках чемпіонату країни Бойко зафіксував перемогу 1:0 «Маріуполя» над «Дніпром-1». У цих іграх рефері дав дві жовті картки дніпрянам, і чотири їх суперникам. Вилучень і пенальті не було.

На лінії йому допомагатимуть Максим Чертоляс х Херсону і Володимир Висоцький з Запоріжжя. Четвертий арбітр – Ігор Пасхал з Херсону.  Спостерігач арбітражу – киянин Олег Деревинський. Директор матчу – Андрій Прохорович з Сум.

Як і на грі з «Динамо», на матчі «Шахтар» – «Дніпро-1» буде застосована система VAR. Знову головним арбітром ВВА став Євген Арановський зі столиці. Асистент ВВА – Ігор Альохін з Хмельницького, спостерігач ВВА – Віктор Дердо з Чорноморська.

Пресслужба СК «Дніпро-1»