УПЛ 2020/21. 19 тур.
20 березня. 17.00. Чернігів . Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 2073 глядачів.
Пряма трансляція – телеканал Футбол 2.
«Десна» (Чернігів) – «Дніпро-1» 0:2 (0:1) 
Головний арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Судді на лінії: Марина Стрілецька (Суми), Світлана Глушко (Київська область)
Четвертий арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Юрій Власенко (Київ)
Делегат УАФ: Юрій Титаренко (Київ)
Головний арбітр ВВА: Сергій Бойко (Київська область)
Асистент ВВА: Володимир Володін (Херсон)
Спостерігач ВВА: Леонід Ярмолинський (Київська область):
«Десна»: 72. Литовка, 4. Тамм, 7. Огіря (кап), 10. Тотовицький, 11. Калітвінцев, 14. Чепурненко (8.Домбровський,46), 17. Гітченко, 22. Мостовий (12. Картушов, 72), 25. Гуцуляк (20. Безбородько, 84), 26. Конопля, 28. Будківський.
Запасні: 1. Сидоренко, 3. Полегенько, 5. Єрмаков, 23. Сухоцький, 32. Імереков, 77. Дегтярьов.
Головний тренер: Олександр Рябоконь
«Дніпро-1»: 33. Юрчук, 17. Тейлор, 19. Сваток, 15. Логінов (кап), 24. Дубінчак, 76. Піхальонок, 97. Ігнатенко, 29. Назаренко (11. Цуріков,68), 25. Чуже, 8. Когут (20. Ді Франко, 78), 7. Довбик (9. Хобленко,88).
Запасні: 23. Сарнавський, 3. Адамюк, 2. Сафронов,  44. Батагов,99. Білл, 10. Булеца,
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
Голи: Чуже (45+1, 90+4).
Попередження: Довбик (50), Безбородько (90+3).

На матч проти «Десни» тренерський штаб дніпрян застосував практично увесь той же склад, що тиждень тому переграв у Полтаві «Ворсклу», провівши лише одну вимушену заміну – у центрі захисту замість дискваліфікованого Дугласа вийшов Сваток.

Перший тайм пройшов в обопільно гострій боротьбі на високих швидкостях, і така гра, звичайно, подобався вболівальникам. Спочатку кілька моментів створили господарі, але удари Калітвінцева і Будківського були не точними. Витримавши стартовий штурм до активних дій перейшли і спортклубівці.  Перший удар гостей у матчі завдав Когут, який сам відібрав м’яч неподалік карного майданчику і несподівано пробив для голкіпера, який не без труднощів перевів сферу на кутовий. Після другого кутового спортклубівців Довбик пробив головою повз воріт, а на 14-й хвилині вже Назаренко змістився в центр з лівого флангу і пробив у руки Литовці. Невдовзі той же Назаренко дуже небезпечно прострілював вздовж воротарського майданчику, але вийшло досить сильно і ніхто з партнерів передачу не замкнув.

У середині тайму знову ініціативу перехоплююсь господарі. Найближче до цілі був Гуцуляк, після удару якого дніпрян врятувала стійка воріт. Після цього вже майстерність демонструє Чуже, який по черзі виводить на удари Довбика і Назаренка, і якщо у першому випадку Артем трохи забіг в офсайд, то у другому Олександр міг відкривати рахунок, але пробив в сантиметрах від дальньої стійкі. А далі вже Чуже сам починає завершувати атаки. І якщо з його ударом у дальній кут Литовка впорався у красивому стрибку, то вже у компенсований арбітром час хорват отримав довгий пас від Піхальонка, і розібрався по черзі із захисником та воротарем «Десни», забивши гол у роздягальню.

Рахунок змушував господарів з початком другого тайму йти вперед великими силами, але і спортклубівці не збиралися відсиджуватися у захисту, провівши у стартові 10 хвилин по перерві дві різкі контратаки, які неточними ударами завершували Когут і Назаренко. А от на 58-й хвилині вже довелося усю свою майстерність показувати Юрчуку, який врятував команду від голу після удару головою з близької відстані Тамма. Ще за хвилину голкіпер «Дніпра-1» спокійно забрав м’яч у руки після удару зі штрафного від Калітвінцева. Надійно зіграв воротар дніпрян і після улару Гуцуляка метрів з 22-х, а от після удару Тотовицького, що знаходився у межах карного майданчику, м’яч пройшов поруч з дев’яткою.

Господарі обклали штрафний майданчик дніпярн стандартами, але захист спортклубівців діяв надійно. Більше того на 81-й хвилин рахунок цілком міг стати 2:0 на користь гостей, але Довбик не влучив у ближній кут після пасу Чуже. Особливо напруженими вийшли заключні хвилини гри – Безбородько пробив у руки Юрчуку, а вже у компенсований арбітром час Тотовицький не влучив у дальній кут. Перед самим фінальним свисток гості відвели гру від власних воріт і навіть заробили штрафний прямо на лінії карного майданчику – це зробив Ді Франко. Піхальонок завдав потужного удару, який Литовка відбив перед собою, а першим на добиванні був Чуже, який оформив дубль і приніс перемогу спортклубівцям 2:0!