Контрольний матч.

15 липня. НТБ «Дніпро»

СК «Дніпро-1»-жінки – НФК «Дніпро» U-15 10:0 (3:0)

«Дніпро-1»: Рябовіл (Маліборська, Соловйова) – Вакуленко (Логвінова, Рудь), Аілінкий (Пороходніченко), Синько, Аслаханова (Тельна) – Куніна (Новосельська), Кумеда, Левицька, Немець (Тараканова), Тараканова (Тараба) – Серемчук. Заміни: Бєлік

Голи: Тараканова-4, Куніна-2, Кумеда, Тєльна, Новосельська, Серемчук.

Свій другий спаринг у поточне міжсезоння жіноча команда провели проти ще одного юнацького колективу нашого міста НФК «Дніпро».  З перших хвилин жінки захопили ініціативу і ще до перерви відзначились трьома забитими м’ячами – хет-трик в свій актив записала Валентина Тараканова. Рахунок вже у першому таймі міг бути розгромним, але своїми моментами не скористалися Серемчук, Немець і Левицька – тричі хлопців рятувала поперечина і двічі стійка воріт, не рахуючи кількох сейвів голкіпера.

На початку другого тайму двічі відзначилась Людмила Куніна, яка реалізувала вихід сам на сам і подачу з кута поля від Левицької. Невдовзі Тетяна Левицька зробила ще два асисти, оформивши своєрідний хет-трик – після її  подачі з флангу свій гол забила Анастасія Кумеда, а потім її передачею скористалася і Олена Тєльна, яка влучно пробила метрів з 11-ти.

За рахунку 7:0 на поле повернулася Тараканова, яка відпочивала з перерви, а дівчата провели ще три голи, довивши свою перевагу до двозначного рахунку. Ілона Новосельська скористалася передачею Вікторії Сермчук, після чого відзначилась вже і сама Серемчук після пасу Анастасії Кумеди. Ну а остаточний рахунок у грі встановила Валентина Тараканова, яка відібрала м’яч у суперника і реалізувала вихід сам на сам. У підсумку розгромна перемога дівчат 10:0.

Після гри команда відновить сили, у неділю у дівчат вихідний, а з понеділка розпочнеться новий цикл підготовки до сезону.

Свій наступний спаринг дніпрянки проведуть у середу, 19 липня проти МДЮСШ U-15 (Дніпро).