СК «Дніпро-1» – «Шахтар» (Донецьк)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 5-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 09 вересня. 12:00.

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Ірина Голіяк (Миколаївська область), Ірина Петрова (Нова Каховка). Четвертий арбітр — Артем Очкуренко (Нікополь).

Спостерігач арбітражу — Іван Карпина (Київська область)

Делегат УАФ – Олег Базай (Запоріжжя)

Завтра нас очікує дуже цікава гра жіночого чемпіонату, в якій «Дніпро-1» прийматиме «Шахтар». Шляхи цих двох команд в останні два роки перетинаються щільно: спочатку вони разом виходили з першої ліги до вищої, а потім звикали до елітного дивізіону українського жіночого футболу. Наші дівчата, нагадаємо, фінішували шостими, а «Шахтар» лише в останньому турі програв битву за бронзові нагороди «Колосу».

Між собою команди обмінялися виїзними перемогами (підопічні Олени Кудзієвої виграли 2:1 та програли 0:2), а у першій лізі в єдиному матчі сильнішими були дончанки 3:0.

Незважаючи на те, що на старті поточного сезону «Шахтар» дещо відстав, посідаючи наразі 7 сходинку, цю команду неможна скидати з рахунків. Адже двох своїх поразок з мінімальним рахунком вона зазнала від «Колоса» та «Кривбаса», а здобула очки легкими розгромами «Вереса» та «ЕМС-Поділля».

Матч жіночого чемпіонату «Дніпро-1» – «Шахтар» відбудеться 9 вересня о 12 годині. Пряма трансляція гри запланована на нашому сайті.