«Ладомир» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 11-й тур. ВолодимирСтадіон «Олімп»10 травня. 14:00.

Арбітр — Софія Причина (Львівська область), асистенти арбітра — Ірина Петрова (Нова Каховка), Ганна Капкан (Бердичів). Четвертий арбітр — Андрій Шевчук (Волинська область).

Спостерігач арбітражу — Андрій Валенко (Львів)

Цей матч мав завершувати ще перше коло жіночого чемпіонату, але через снігопади на початку грудня був перенесений. Вікно знайшлося у травні, і для спортклубівської жіночої команди наразі триває важкий тиждень з трьох зустрічей. До Володимира наші дівчата вирушають на емоційному піднесенні після перемоги над «Динамо», а найближчої неділі прийматимуть «Колос».

«Ладомир» є прямим конкурентом дніпрянок у боротьбі за п’яту сходинку в турнірній таблиці – суперниці випереджають команду Олени Кудзієвої на одне очко. У весняній частині чемпіонату ця команда виграла рівно половину з восьми проведених матчів. Поразки були якраз від усіх чотирьох лідерів. В останньому матчі «Ладомир» переміг вінницьке «ЕМС-Поділля» 6:1.

Додамо, що в обох командах є втрати через дискваліфікації. За «Ладомир» не зіграє нападниця Олена Єфімчук, а «Дніпро-1» не може розраховувати на Олену Мустафаєву та Валентину Тараканову.