СК «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля» (Вінниця)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 13-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 18 березня. 14:00

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Олеся Лапта (Харків), Ірина Голіяк (Миколаївська область), Четвертий арбітр — Андрій Воєвода (Дніпро).

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

Жіноча команда нашого клубу вдруге у поточному сезоні зіграє офіційний матч по-справжньому вдома. Нагадаємо, що у першому колі лише гравчині «Маріуполя» Наважилися їхати до Дніпра; решта ж команд скористались відповідним пунктом Регламенту і від поїздки відмовилися. Проте, якщо і тепер все буде за буквою закону, підопічні Олени Кудзієвої вдома мають провести більшу частину ігор другого кола.

Найближчим суперником «Дніпра-1» стане вінницький «ЕМС-Поділля». Ця команда 2023 рік розпочала з поразки від «Пантер» та ділить наразі у таблиці 10-11 місця. Вінничанки у цій грі втратили через вилучення нападницю Галину Сенькову – вона з «Дніпром-1» не зіграє.

Наша ж команда може розраховувати після вдалого дебютного вояжу до юнацької збірної на Ілону Новосельську. Разом з голкіперкою Уляною Соловйовою вона долучилася до успіху українок у своїй групі Ліги В.

– Мені дуже сподобався колектив, – поділилася враженнями від дебюту у збірній України Ілона Новосельська. – Дівчата підтримували один одного як і на полі, так і за межами. Кожна з нас знала, заради чого приїхала до Болгарії і яка задача перед нами стоїть. Отримала незабутні емоції після двох перемог. Вважаю, що команда повністю віддалась на полі, намагалась виконати всі вказівки тренера. Ми всі відчували відповідальність, оскільки мали честь представляти Україну на такому рівні, ще й в такий нелегкий для нашої держави час, тому ми максимально налаштовувались на матчі. Я дуже рада, що отримала досвід в міжнародних матчах, також була рада співпрацювати з досвідченим тренерським штабом.

Нагадаємо, що у першому колі наша команда у важкому матчі здобула виїзну перемогу у Вінниці 2:1 (дублем відзначилася Людмила Куніна).

Матч «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля» розпочнеться 18 березня о 14 годині. На нашому сайті планується пряма трансляція гри.