СК «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 9-й тур. ДніпроНТБ «Дніпро-1»14 жовтня. 12:00.

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Марія Зобенко (Дніпро), Олександра Лещенко (Запоріжжя). Четвертий арбітр — Артем Очкуренко (Нікополь)

Спостерігач арбітражу — Павло Беженар (Чернівці)

Делегат УАФ – Олександр Дігтяр (Полтава)

Незважаючи на серію з поразок, яка триває вже місяць, футболістки «Дніпра-1» все ще мають шанси на потрапляння до чільної шістки за підсумками першого етапу чемпіонату України. Нагадаємо, що цього сезону спочатку усі учасниці грають між собою в одне коло, після чого розподіляються на дві шістки, які навесні з’ясують стосунки між собою вже у два кола. Щільність на 5-9 місцях дуже висока, і заздалегідь спрогнозувати, хто ж боротиметься на другому етапі за вищі позиції, наразі майже неможливо.

А ось найближчий суперник наших дівчат «Колос» – якраз один з небагатьох, хто майже гарантував собі боротьбу за медалі. Ковалівки впевнено тримаються у чільній трійці. У восьми турах вони програли лише двічі – лідерам «Ворсклі» та «Кривбасу» – а решту матчів виграли.

У складі «Колоса» грають декілька гравчинь зібрної України, зокрема, Надія Куніна – сестра кращої бомбардирки «Дніпра-1» Людмили Куніної. Тож, нас очікує ще й сестринська дуель.

Додамо, що в минулому сезоні «Дніпро-1» у напруженій боротьбі двічі поступився «Колосу» – 0:2 та 0:1.

Пряма трансляція матчу запланована на нашому сайті.