СК «Дніпро-1» – «Кривбас»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 1тур. Київ. НТК ім. Баннікова. 10 вересня. 12:00

Арбітр: Катерина Усова (Київська область). Асистенти арбітра: Олександра Вдовіна (Львів), Ірина Чайка (Львівська область). Четвертий арбітр: Олексій Бородавка (Київ)

Спостерігач арбітражу: Олександр Якименко (Київ)

Завтра жіноча команда «Дніпра-1» проведе історичний матч – підопічні Олени Кудзієвої дебютуватимуть у вищій лізі. Суперником буде опонент з нашої ж області «Кривбас», але матч відбудеться у Києві.

Нагадаємо, минулий сезон спортклубівки провели у першій лізі, де на момент припинення чемпіонату лідирували у своїй групі разом з «Шахтарем». А «Кривбас» грав у вищій лізі. Утім, між собою команди встигли зустрітись. Сталось це під час підготовки до торішнього сезону, і матч закінчився перемогою «Дніпра-1».

«Кривбас» потужно провів трансферну кампанію перед початком цього чемпіонату. Наша команда зуміла зберегти кістяк складу, до якого додалися декілька нових виконавців, у тому числі вихованки місцевої школи.

Що стосується чемпіонату загалом, то в ньому беруть участь 12 команд, які вперше в історії боротимуться одразу за дві перепустки до Ліги чемпіонів.

За дебютом жіночого «Дніпра-1» у вищій лізі можна буде спостерігати у прямій трансляції