СК «Дніпро-1» – «Ладомир» (Володимир)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 22-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро». 27 травня. 12:00.

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Ірина Голіяк (Миколаївська область), Олександра Лещенко (Запоріжжя). Четвертий арбітр — Андрій Воєвода (Дніпро).

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

Заключний матч чемпіонату 2022/23 для жіночої команди «Дніпра-1» відбудеться у день жалоби. Співчуваємо усім, хто втратив рідних, близьких, друзів та постраждав через черговий жорстокий ракетний удар… За ініціативи нашого клубу команди вийдуть на гру у чорних жалобних пов’язках.

Матч з «Ладомиром» не має фактично ніякого турнірного значення. Гості вже точно нікуди не посунуться з 5-го місця; наші ж дівчата ще мають теоретичні шанси перетнути екватор турнірної таблиці та піднятися на 6-ту сходинку. Це станеться у випадку власної перемоги та поразки «Динамо» від «Вереса» – тоді за рівності очок підопічні Олени Кудзієвої обійдуть киянок.

Нагадаємо, що з «Ладомиром» наша команда зустрічалася менше двох тижнів тому – матч першого кола був перенесений через негоду на травень та завершився поразкою «Дніпра-1». Загалом у весняній частині сезону наш суперник виграв 7 матчів, а програв 4 – командам, що перебувають вище у таблиці.

Матч «Дніпро-1» – «Ладомир» відбудеться 27 травня о 12 годині. На нашому сайті планується пряма трансляція.