СК «Дніпро-1» – «Шахтар»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 18-й тур. ДніпроНТБ «Дніпро». 29 квітня. 12:00.

Арбітр — Денис Федан (Олександрія), асистенти арбітра — Олександра Лещенко (Запоріжжя), Олеся Лапта (Харків). Четвертий арбітр — Ростислав Дубина (Дніпро).

Спостерігач арбітражу — Олександр Головков (Северодонецьк)

У черговому домашньому матчі нашу жіночу команду чекає важкий іспит «Шахтарем». Донецька команда наразі йде третьою у таблиці, поступаючись лише «Кривбасу» та «Ворсклі».

У першому колі спортклубівські дівчата у гарному стилі здобули виїзну перемогу над «Шахтарем» 2:1 (дублем відзначилася Людмила Куніна). І варто відзначити, що з того дня дончанки лише одного разу втрачали очки, поступившись навесні «Кривбасу». Решту матчів вони виграли, що й дозволило набрати потужну турнірну ходу та відірватися від конкурентів у боротьбі за бронзові нагороди.

Наша команда, на жаль, не може похвалитися такими ж результатами останнім часом (дві перемоги у п’яти матчах), але настрій команді Олени Кудзієвої мав підняти розгром аутсайдера «Атекса» в останньому турі.

Матч жіночого чемпіонату «Дніпро-1» – «Шахтар» розпочнеться 29 квітня о 12 годині. Наш сайт планує пряму трансляції гри.