Роздягальня футбольної команди – найпотаємніша та найбажаніша мета будь-якого вболівальника. Спробуємо дещо відкрити для вас залаштунки життя команди та розповідатимемо про те, що там відбувається. Слова будемо ілюструвати фото або відео. Не обіцяємо, що ця рубрика буде з’являтися на нашому сайті дуже часто, але вона неодмінно буде цікавою. І перший привід відкрити для всіх двері роздягальні – останній матч регулярного чемпіонату та отримання Кубка Престижу.

Після перемоги у роздягальні панував веселий настрій. Звісно, Кубок Престижу – не та нагорода, що здатна увігнати до ейфорії, але певний привід для радощів дає сам вигляд трофею. Ну, і без жартів нікуди. Ігор Когут, наприклад, вирішив привітати тренера Луїджі Ночентіні з першим трофеєм у кар’єрі. Італієць гумор оцінив.

А ще Кубок Престижу – привід зазирнути у майбутнє і прямувати до більш високих цілей. Їх з командою вже готовий досягати новачок Артем Довбик. Грати він зможе вже наступного сезону, але до роздягальні партнерів заходити ніхто не може заборонити.

У поточному сезоні в «Дніпра-1» залишилося найголовніше – матчі плей-офф. Залишивши жарти, команда сьогодні розпочала безпосередню підготовку до них. Свій вагомий внесок у налаштування команди зробив і почесний президент клубу Юрій Береза. Після матчу з «Ворсклою» він наполегливо та з притаманною емоційністю зажадав від гравців не псувати йому настрій.