Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 17-го туру УПЛ. Зустріч «Полісся» – «Дніпро-1», яка відбудеться у Житомирі 8 грудня і розпочнеться о 15 годині в полі судитиме Микола Балакін з Київщини, який нещодавно став першим українським арбітром, за тривалий час, котрий працював на матчі групового раунду Ліги Чемпіонів.

Раніше він чотири рази працював на матчах за участю спортклубівців, зафіксувавши дві перемоги і дві поразки дніпрян: «Дніпро-1» – «Олександрія» 1:2, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 3:1, «Дніпро-1» – «Оболонь» 1:2. «Шахтар» – «Дніпро-1» 1:3.

У цих матчах він показав дніпрянам 10 жовтих і 2 червоні картки, а суперникам виніс 11 попереджень, при цьому призначив три пенальті на користь спортклубівців, і два у їх ворота (усі удари було реалізоване)

На лінії йому допомагатимуть Олександр Беркут з Сум і Дмитро Запороженко з Запоріжжя.  Четвертий арбітр –  Олександр Афанасьєв з Харкова. Спостерігач арбітражу – Сергій Дзюба з Хмельницького.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Ярослав Козик з Мукачева, асистент ВВА – Віктор Нижник з Винниці, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.

Делегат УАФ Сергій Бухаленков х Києва