У понеділок ввечері наша команда випробувала газон «Кошицької футбалової арени». Знайоме поле відмінної якості знайоме команді з минулого сезону, і, напевно, деякі футболісти відчули певний присмак ностальгії. Але до нього треба звикати по-новому. Сам стадіон дещо змінився, адже триває повним ходом будівництво двох трибун за воротами. Вже зведені бетонні конструкції, і за планом до завершення року роботи мають бути завершені.

Перед заняттям Олександр Кучер намагався у своїй промові одночасно і прибрати хвилювання своїх підопічних, і сконцентрувати їх на тому, щоб слідувати завтра власній грі. Треба діяти надійно та швидше приймати рішення, – акцентував тренер.

Тренування мало традиційний передматчевий зміст: квадрати, вправа на тримання м’яча та нетривалий матч на обмеженому просторі.

Після цього «Дніпро-1» вирушив до готелю, де завершує підготовку до матчу. Гра із «Панатінаїкосом» розпочнеться завтра о 21 годині за київським часом. Пряма трансляція буде на телеканалі УНІАН та YouTube-каналі Footballhub.