Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 2-го туру УПЛ. Поєдинок між київським «Динамо» і СК «Дніпро-1», який відбудеться на «Арені Львів» 28 серпня і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме полтавський арбітр Андрій Коваленко.

Раніше він працював на семи матчах за участю спортклубівців, зафіксувавши 4 перемоги дніпрян, одну нічиї і дві звитяги наших суперників: Друга ліга – «Енергія» – 2:0 (дома), Перша ліга – «Прикарпаття» – 2:1 (дома), УПЛ – «Олімпік» – 3:1 (дома), «Шахтар» – 0:2 (у гостях), «Олександрія» – 0:2 (у гостях), 0:0 (дома), 3:1 (дома). В цих матчах він показав 13 жовтих карток спортклубівцям і 20 їх суперникам, без жодного вилучення. За його суддівством три пенальті били гравці «Дніпра-1» (два реалізовано) і один 11-метровий влучно виконали суперники.

На лінії йому допомагатимуть одесити Віталій Сухін і Олександр Павлінов. Четвертий арбітр – Максим Козиряцький з Запоріжжя. Спостерігач арбітражу – Віктор Швецов з Одеси. Делегат УАФ – Тарас Клим з Івано-Франківська.