Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 17-го туру УПЛ. Поєдинок «Дніпро-1» – «Динамо», який відбудеться у неділю, 12 березня на ужгородському стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме харківський рефері Дмитро Крівушкін.

Він вже у 12-те працюватиме на матчах за участю спортклубівців і серед суддів є рекордсменом за цим показником, при цьому жодного разу у матчах СК «Дніпро-1» Крівушкін не фіксував нічиїх – у дніпрян 5 виграшів і 6 поразок, за загальної різниці м’ячів 17-12, при цьому матчі дніпрян з динамівцями цей арбітр судив двічі і в обох випадках перемогу святкували кияни: 2 ліга – «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:0, 1 ліга – «Авангард» (Краматорськ) – «Дніпро-1» 1:2, Кубок України – «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 2:3, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2 «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2, «Олімпік» – «Дніпро-1» 0:2, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:1, «Динамо» – «Дніпро-1» 2:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 0:3, «Дніпро-1» – «Зоря» 3:0.

У цих матчах арбітр показав 26 жовтих і 2 червоні картки спортклубівцям і 24 жовті і 3 червоні їх суперникам, а також призначив по два пенальті, як на користь «Дніпра-1», так і у їх ворота – сі чотири 11-меьрові удари було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Віктор Матяш з Донецької області та Семен Шлончак з Черкас. Четвертий арбітр – Олександр Шандор зі Львова. Спостерігач арбітражу – Ігор Хіблін з Сімферополя.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Євген Арановський з Києва, асистент ВВА – Олександр Корнійко з Миргороду, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.