Комітет  арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 25-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та луганською «Зорею», що відбудеться на «Дніпро-Арені» у середу, 5 травня і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме харківський рефері Дмитро Кривушкін.

Він стає рекордсменом серед арбітрів, обслуговуючи вже восьмий матч в історії СК «Дніпро-1» (четвертий у поточному чемпіонаті), і усі ці поєдинки відрізнялися безкомпромісністю – жодної нічиї, три перемоги дніпрян і чотири у суперників: «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:0 («золотий матч» Другої ліги), «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3 (Кубок України), «Авангард» (Краматорськ) – «Дніпро-1» 1:2 (Перша ліга), «Дніпро-1» – «Львів» 2:3 (минулий сезон УПЛ), «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2, «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2, «Олімпік» – «Дніпро-1» 0:2 (поточний сезон УПЛ). Зазначимо, що на власному полі за суддівством Кривушкіна спортклубівці поки що тільки поступалися. У минулих семи матчах арбітр показав 17 жовтих карток дніпрянам, 14 – їхнім суперникам, двох спортклубівців вилучав з поля, а опонентам дав одну червону картку, і ще одного разу він призначав пенальті на користь суперників «Дніпра-1», який було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть киянин Євген Петраков і Сергій Приступа з Черкаської області. Четвертий арбітр – Олексій Деревинський зі столиці. Спостерігач арбітражу – полтавчанин Ігор Покідько.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми  VAR. Головний арбітр ВВА – Віктор Копієвський з Кропивницького, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Києва.

Пресслужба СК «Дніпро-1»