Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 23-го туру УПЛ. Поєдинок «Дніпро-1» – «Зоря» (Луганськ), який відбудеться на «Дніпро-Арені» у вівторок, 9 квітня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме харків’янин Дмитро Панчишин.

Раніше він вісім разів працював на матчах за участю спортклубівців, зафіксувавши шість перемог дніпрян при одній нічиї і одній поразці: Кубок – «Дніпро-1» – «Суми» 2:0, «ВПК-Агро» – «Дніпро-1» 1:2, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Балкани» 3:0, «Дніпро-1» – «Зірка» 4:0,  УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 5:2, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – ЛНЗ 0:0, «Кривбас» – «Дніпро-1» 3:0.

У цих матчах він показав 11 жовтих карток дніпрянам, 23 їх суперникам (вилучень не було), призначив тир пенальті на користь СК «Дніпро-1», з яких було реалізовано лише один.

На лінії йому допомагатимуть Віктор Нижник з Винниці і Ярослав Поважний з Харкова. Четвертий арбітр –  Сергій Задиран з Київщини. Спостерігач арбітражу  – Сергій Лисенчук з Київської області.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – одесит Дмитро Кубрякасистент ВВА – Семен Шлончак з Черкас, спостерігач ВВА – Олег Деревинський з Хмельницького.

Делегат УАФ – Валерій Лютий з Запоржжя.