Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 8-го туру УПЛ. Поєдинок «Зоря» (Луганськ) – «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 24 вересня і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль.

Для неї ця зустріч стане десятою за участю спортклубівців. У попередніх дев’яти зустрічах вона не зафіксувала жодної нічиї, при п’яти перемогах дніпрян і чотирьох поразках:  «Дніпро-1»  – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0, «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 1:0,  «Кривбас» – «Дніпро-1» 2:1, «Шахтар»  «Дніпро-1» 3:0. У цих матчах Катерина Монзуль показала 17 жовтих і 7 червоних карток спортклубівцям та 18 жовтих і 3 червоні картки їх суперникам, призначивши три пенальті на користь дніпрян і один в їх ворота (усі удари було реалізоване).

На лінії їй допомагатимуть Світлана Глушко з Київщини і Марина Стрілецька з Сум. Четверта арбітриня Софія Причина з Львівської області. Спостерігач арбітражу – одесит Віктор Швецов.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітриня ВВА – Анастасія Романюк з Івано-Франківська, асистент ВВА – Олександр Беркут з Сум. Спостерігач ВВА – Ігор Покідько з Полтави.

Делегат УАФ – Степан Понайда зі Львова.