Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 12-го туру національної Прем’єр-ліги. Поєдинок між  луганською «Зорею» і «Дніпром-1», який відбудеться у Запоріжжі на «Славутич-Арені»  у неділю, 6 грудня, і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького. Він вже чотири рази обслуговував матчі за участю спортклубівців. У минулому сезоні УПЛ він зафіксував нічию 1:1 у грі «Десна» — «Дніпро-1», а також перемогу дніпрян над «Львовом» 3:2, а у поточному розіграші Кубка країни працював на грі «Гірник-Спорт» — «Дніпро-1» (3:5), після чого за його суддівством, вже у чемпіонаті, спортклубівці поступилися на «Дніпро—Арені» «Колосу» 0:2. У цих матчах арбітр показав 12 жовтих карток спортклубівцям, а їх суперникам – 10 і одного вилучив з поля. На користь дніпрян рефері призначив один пенальті, який не було реалізовано, а суперники спортклубівців тричі підходили до 11-метрової позначки і два удари реалізували.

На лінії йому допомагатимуть киянин Валентин Куцев і Максим Чертоляс з Херсону. Четвертий арбітр – львів’янин Олександр Шандор. Спостерігач арбітражу – Геннадій Коваленко з Києва.

В чергове на матчі за участю спортклубівців буде працювати відеосистема VAR: арбітр ВВА – Євген Арановський зі столиці, асистент ВВА – Володимир Матяш з Донецької області і спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київщини.

Пресслужба СК «Дніпро-1»