Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 21-го туру УПЛ. Поєдинок «Зоря» – «Дніпро-1», який відбудеться у суботу, 15 квітня на київському стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме Євген Арановський, який зараз представляє Хмельницький. Він вже увосьме судитиме матчі за участю спортклубівців. У минулих семи поєдинках за його арбітражем (усі на рівні УПЛ) дніпряни виграли чотири матчі, одного разу зіграли внічию і двічі поступилися: «Ворскла» – «Дніпро-1» 1:1,  «Олімпік» – «Дніпро-1» 3:2, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 3:0, «Днііпро-1» – «Олімпік» 1:3, «Металіст 1925» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – «Ворскла» 5:1, «Металіст» – «Дніпро-1» 0:1.

У цих матчах Євген Арановський показав 17 жовтих і 3 червні картки дніпрянам, і 19 жовтих і 4 червоні картки їх суперникам. Двічі він призначав пенальті на користь спортклубівців (один реалізовано), і один у ворота дніпрян, котрий було виконано результативно.

На лінії йому допомагатимуть Валентин Куцев з Київщини і Олександр Жуков з Харкова. Четвертий арбітр – Ярослав Козик з Мукачева. Спостерігач арбітражу – Олександр Войтюк з Запоріжжя.

Поєдинок відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Ігор Пасхал х Херсону, асистент арбітра ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.