Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 27-го туру УПЛ. Зустріч «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка), що відбудеться завтра, 19 травня на ужгородському стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Донецької області.

Для нього це буде 11-й матч за участю спортклубівців – у попередніх десяти іграх дніпряни виграли вісім матчів і двічі зіграли внічию (м’ячі 22-9): Перша ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, Кубок України – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1, УПЛ – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0, «Дніпро-1» – «Ворскла» 2:2, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Колос» 2:0. «Рух» – «Дніпро-1» 2:3, «Інгулець» – «Дніпро-1» 0:2.

У цих матчах Юрій Іванов показав 30 жовтих і 2 червоні картки спортклубівцям і 31 жовту і 5 червоних їх суперника. Також рефері призначив п’ять пенальті на користь дніпрян, чотири з яких було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Максим Чертоляс з Херсону і Андрій Скрипка з Кропивницького. Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко з Одеси. Спостерігач арбітражу – одесит Віталій Годулян.

Матч пройде за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Андрій Коваленко з Полтави, асистент ВВА – Володимир Висоцький з Запоріжжя, спостерігач ВВА –  Віктор Швецов з Одеси.