Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 11-го туру УПЛ. Зустріч між СК «Дніпро-1» і ковалівським «Колосом», що відбудеться на «Дніпро-Арені» у суботу, 16 жовтня і розпочнеться о 19:30, в полі судитиме Юрій Іванов з Донеччини.

Раніше він вже сім разів обслуговував матчі за участю спортклубівців, і у них дніпряни здобули п’ять перемог і двічі заграли унічию (різниця м’ячів 15-7), і одного разу працював саме на грі «Дніпро-1» – «Колос», яку виграли спортклубівці 2:1. Ось результати усіх матчів за суддівством Юрія Іванова:   Кубок – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1, 1 ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1 «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0, «Дніпро-1» – «Ворскла» 2:2, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:2

У цих матчах Іванов показав дніпрянам 18 жовтих карток, суперникам 26, двох гравців спортклубівців вилучав з поля, а суперникам показував три червоні картки. Крім того рефері признав три пенальті на користь СК «Дніпро-1» (два реалізовано) і жодного у ворота дніпрян.

На лінії йому допомагатимуть кияни Віталій Скобля і Валентин Куцев. Четвертий арбітр – Олексій Деревинський з Хмельницького. Спостерігач арбітражу – Костянтин Труханов з Харкова.

Гра відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Сергій Бойко з Київщини, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Олександр Войтюк з Запоріжжя.