Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі заключного, 30-го туру УПЛ сезону 2002/23 років. Поєдинок СК «Дніпро-1» – «Кривбас» (Кривий Ріг), який відбудиться у неділю, 4 червня на ужгородському стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме одесит Дмитро Бондаренко.

Раніше він двічі обслуговував матчі за участю спортклубівців і в обох дніпряни програвали на своєму полі: Перша ліга – «Дніпро-1» – «Оболонь-Бровар» 1:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Десна» 0:1.

У цих матча Дмитро Бондаренко показав п’ять жовтих і одну червону картку дніпрянам і виніс чотири попередження їх суперникам та призначив по одному пенальті, як на користь спортклубівців, так і у їх ворота (обидва удари було реалізоване).

На лінії йому допомагатимуть також одесити Олександр Павлінов і Віталій Сухін. Четвертий арбітр – Роман Блавацький зі Львова. Спостерігач арбітражу –  Юрій Мосейчук з Чернівців.

Матч пройде за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Микола Балакін з Київської області, асистент ВВА – Сергій Приступа з Черкаської області, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси.