Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 6-го туру УПЛ. Поєдинок СК «Дніпро-1» – ЛНЗ (Черкаси), котрий відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард» у неділю, 3 вересня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме харків’янин Дмитро Панчишин.

Раніше Дмитро Панчишин працював на шести матчах за участю спортклубівців і в усіх перемагали дніпряни: Кубок – «Дніпро-1» – «Суми» 2:0, «ВПК-Агро» – «Дніпро-1» 1:2, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Балкани» 3:0, «Дніпро-1» – «Зірка» 4:0,  УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 5:2, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 1:2. В цих матчах арбітр показав 6 жовтих карток спортклубівцям, 19 їх суперникам і призначив два пенальті на користь дніпрян, один з яких було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Тарас Клименко з Хмельницького і Станіслав Марулін з Херсонщини. Четвертий арбітр –  Михайло Райда з Закарпаття. Спостерігач арбітражу – одесит Геннадій Коваленко.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Юрій Іванов з Донеччини, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Олег Деревинський з Хмельницького.