Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 9 туру УПЛ. Поєдинок між харківським «Металістом» і СК «Дніпро-1», який відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард» 23 жовтня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме київський рефері Євген Арановський.

Він вже у сьоме працюватиме на матчах за участю спортклубівців. У попередніх іграх (усі в УПЛ) за його суддівства дніпряни одержали три перемоги, одного разу зіграли внічию і двічі поступилися (м’ячі 14-9): «Ворскла» – «Дніпро-1» 1:1, «Олімпік» – «Дніпрро-1» 3:2, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 3:0, «Дніпро-1» – «Олімпік» 1:3, «Металіст 1925» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – «Ворскла» 5:1.

У цих матчах Євген Арановський показав 13 жовтих карток спортклубівцям, виніс 16 попереджень їх суперникам і по три рази вилучав з поля, як гравців «Дніпра-1», так і їх опонентів. Крім того арбітр призначив два пенальті (один реалізовано) на користь дніпрян і одного разу за його суддівства виконували 11-метровий удар суперники спортклубівців (його було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть одесити Олександр Павлінов і Віталій Сухін. Четвертий арбітр – Роман Блавацький зі Львова. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморска.