Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 3-го туру УПЛ. Поєдинок «Минай» – «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 13 серпня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького.

Для нього цей матч стане вже 11-м, в якому рефері працюватиме на іграх за участю спортклубівців. У попередніх десяти поєдинках за його арбітражу дніпряни здобули сім перемог, два рази поступилися і одного разу зіграли внічию (м’ячі 20-13 на користь спортклубівців): Кубок України – «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1» 3:5, УПЛ – «Десна» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Дніпро-1» – «Колос» 0:2, «Зоря» – «Дніпро-1» 3:1, «Ворскла» – «Дніпро-1» 0:1, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 0:3, «Львів» – «Дніпро-1» 0:1, «Колос» – «Дніпро-1» 1:3, «Дніпро-1» – «Шахтар» 2:1.

У цих матчах Віктор Копієвський показав 24 жовті картки дніпрянам, 26 їх суперникам, по разу вилучав гравців з поля, як у спортклубівців, так і у опонентів, призначив два пенальті на користь «Дніпра-1» (один реалізовано) і чотири 11-метрових у ворота спортклубівців (три реалізовано)

На лінії йому допомагатимуть Семен Шлончак з Черкас і Віктор Матяш з Донецька. Четвертий арбітр – Володимир Новохатній з Черкас. Спостерігач арбітражу – Костянтин Труханов з Харкова.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Ігор Пасхал з Херсону, асистент ВВА – Віталій Скобля з Сум, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинськмй з Київської області.