Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 11-го туру УПЛ. Поєдинок між «Дніпро-1» і «Минаєм», який відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард» у неділю, 6 листопада і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме херсонський арбітр Ігор Пасхал. Це один з най незручніших арбітрів для дніпрян – у минулих семи поєдинках за його участю спортклубівці шість разів поступалися і лише одного разу перемогли (різниця м’ячів 4-17), при цьому одного разу рефері фіксував саме перемогу «Минаю» над дніпрянами: Кубок – «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:2; УПЛ – «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:2, «Олександрія» – «Дніпро-1» 4:1, «Минай» – «Дніпро-1» 3:2, «Динамо» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Верес» 1:0, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:4

У цих матчах Ігор Пасхал показав 24 жовті картки дніпрянам, 13 їх суперникам, тричі вилучав спортклубівців, одного разу опонентів, призначив два пенальті на користь «Дніпра-1» і один у ворота нашої команди (усі було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Віталій Скобля з Києва і Андрій Скрипка з Кропивницького. Четвертий арбітр – Віктор Копієвський з Кропивницького. Спостерігач арбітражу – Євген Геренда з Калущу.