Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 17-го туру Прем’єр -ліги. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та ФК «Олександрія», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у понеділок, 8 березня і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме полтавчанин Андрій Коваленко.

Він вже чотири рази обслуговував матчі за участю спортклубівців, у трьох дніпряни здобули перемоги і одного разу поступилися, при чому ця поразка була саме від «Олександрії» у гостях у минулому сезоні УПЛ – 0:2. Три ж перемоги були здобути у трьох різних дивізіонах і всі, коли спортклубівці були господарями: у Другі лізі – «Дніпро-1» – «Енергія» (Нова Каховка) – 2:0, у Першій Лізі – «Дніпро-1» – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:1,  в УПЛ – «Дніпро-1» – «Олімпік» – 3:1. У цих чотирьох матчах рефері показав 5 жовтих карток гравцям СК «Дніпро-1», 13 нашим суперникам, двічі призначав пенальті на користь спортклубівців (один реалізовано) і одного разу у ворота «Дніпра-1» (цей удар суперники забили).

На лінії йому допомагатимуть Денис Марченко з Чернігова та Євген Данильченко з Луганської області. Четвертий арбітр – одесит Дмитро Бондаренко. Спостерігач арбітражу – киянин Олег Деревинський.

Гра відбудеться за допомоги відеосистеми WAR. Головний суддя ВВА – Євген Арановський зі столиці, асистент ВВА Семен Шлончак з Черкас і спостерігач ВВА Сергій Лисенчук з Києва.