Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 2-го туру УПЛ. Зустріч «Дніпро-1» – «Полісся» (Житомир), яка відбудеться у неділю, 6 серпня і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме Денис Шурман з Київської області.

Раніше він працював на семи матчах дніпрян, в яких не зафіксував жодної нічиї при чотирьох перемогах спортклубівців і трьох поразках:  Перша ліга –  «Металіст 1925» – «Дніпро-1» 1:2, УПЛ – «Дніпро-1» – «Карпати» 2:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Шахтар» 0:1, «Шахтар» – «Дніпро-1» 2:1, «Львів» – «Дніпро-1» 0:3, «Верес» – «Дніпро-1» 0:1

У цих матчах арбітр показав 18 жовтих карток дніпрянам, а їх суперники отримали 17 жовтих і 2 червоні картки. Також рефері призначив два пенальті на користь спортклубівців, які було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть лайнсмени з Черкащини Сергій Приступа і Євген Петраков. Четвертий арбітр – Олександр Афанасьєв з Харкова.  Спостерігач арбітражу –  Василь Мельничук з Сімферополя.

Поєдинок відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Олексій Деревинський з Хмельницького, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецька, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Київської області.