Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 7-го туру УПЛ. Поєдинок «Рух» – «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 16 жовтня на львівському стадіоні «Україна» і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Донецької області. Він вже вдев’яте працюватиме на матчах за участю спортклубівців, а у попередніх восьми іграх дніпряни при його суддівстві жодного разу не поступилися, вигравши шість матчів і двічі зігравши унічию (різниця м’ячів 17-7):  Перша ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, Кубок України – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1, УПЛ – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0, «Дніпро-1» – «Ворскла» 2:2, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Колос» 2:0.

У цих матчах Юрій Іванов показав 21 жовту картку дніпрянам, 28 суперникам, дві червоні спортклубівцям і три опонентам, а також призначив три пенальті на користь «Дніпра-1», два з яких було реалізовано.

Цікаво, що саме Іванов працював на дебютному матчі СК «Дніпро-1» у Першій лізі, в якому спортклубівці переграли у гостях «Рух» 3:1 (тоді рефері виніс одне попередження дніпрянам і три господарям).

На лінії йому допомагатимуть Ігор Корнійко з Миргороду і Максим Чертоляс з Херсонщини. Четвертий арбітр – Максим Козиряцький з Запоріжжя. Спостерігач арбітражу – Олександр Кран з Харкова.