Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівську бригаду на пропущений матч 5-го туру УПЛ. Поєдинок «Рух» – «Дніпро-1», який відбудеться на «Арені Львів» у середу, 1 листопада і розпочнеться о 18 годині, в полі судитиме харків’янин Дмитро Кривушкін.

Він вже у 13-й раз обслуговуватиме матчі за участі спортклубівців, що стане новим рекордом серед арбітрів. У минулих 12 матчах він рефері не зафіксував жодної нічиї, при п’яти перемогах дніпрян і семи поразках:  2 ліга – «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:0, 1 ліга – «Авангард» (Краматорськ) – «Дніпро-1» 1:2, Кубок України – «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 2:3, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2 «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2, «Олімпік» – «Дніпро-1» 0:2, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:1, «Динамо» – «Дніпро-1» 2:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 0:3, «Дніпро-1» – «Зоря» 3:0, «Дніпро-1» – «Динамо» 0:1

У цих матчах арбітр показав по 28 жовтих карток дніпрянам і їх суперникам, двічі вилучав гравців СК «Дніпро-1» і чотири рази опонентів, призначив по два пенальті на користь спортклубівців і їх суперників (усі удари було реалізоване).

На лінії йому допомагатимуть Семен Шлончак з Черкас і Андрій Скрипка з Кропивницького. Четвертий арбітр – Олександр Солов’ян з Київської області. Спостерігач арбітражу – Ігор Хіблін з Хмельницького.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Юрій Іванов з Донецької області, асистент ВВА –Руслан Єрмоленко з Чернігова, спостерігач ВВА – Михайлов Овчар з Калушу.

Делегат УАФ – Олег Кучер з Рівного.