Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 15-го туру УПЛ. Поєдинок СК «Дніпро-1» – «Чорноморець» (Одеса), який відбудеться на «Дніпро-Арені» у понеділок, 27 листопада і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль.

Вона вже в 12-й раз працюватиме на матчах за участю СК «Дніпро-1» (жодної нічиї при семи перемогах дніпрян і чотирьох поразках): «Дніпро-1»  – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0, «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 1:0,  «Кривбас» – «Дніпро-1» 2:1, «Шахтар»  «Дніпро-1» 3:0, «Зоря» – «Дніпро-1» 0:1, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:3..

У цих матчах арбітриня показала дніпрянам 23 жовті і 7 червоних карток, а їхнім суперникам 22 жовтих і 3 червоні картки, та призначила три пенальті на користь спортклубівців і два у їхні ворота (усі було реалізовано).

На лінії їй допомагатимуть Світлана Грушко з Київщини і Марина Стрілецька з Сум. Четвертий арбітр – Сергій Задиран з Київської області. Спостерігач арбітражу Олег Зубарєв зі Слов’янська.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Анастасія Романюк з Івано-Франківська, асистент ВВА – Сергій Приступа з Черкащини, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київської області.

Делегат УАФ – Ярослав Дерев’янко з Дніпра.