Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 13-го туру УПЛ. Поєдинок «Шахтар» – «Дніпро-1», який відбудеться на «Арені Львів» у неділю, 12 листопада і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме Микола Балакін з Київської області.

Для нього це буде четверта гра, в яких він обслуговує матчі за участю спортклубівців: «Дніпро-1» – «Олександрія» 1:2, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 3:1, «Дніпро-1» – «Оболонь» 1:2.

У цих матчах він показав дніпрянам 9 жовтих і 2 червоні картки, а суперникам виніс 10 попереджень, при цьому призначив три пенальті на користь спортклубівців, і два у їх ворота (усі удари було реалізоване)

На лінії йому допомагатимуть Дмитро Запороженко з Запоріжжя і Олександр Беркут з Сум. Четвертий арбітр  – Назарій Дьордь з Ужгороду. Спостерігач арбітражу – Віктор Швецов з Одеси.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітриня ВВА –  Катерина Монзуль з Харкова,  асистентка ВВА – Марина Стрілецька з Сум, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.

Делегат УАФ – Степан Понайда зі Львова.