Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 23-го туру УПЛ. Зустріч «Інгулець» – «Дніпро-1», яка відбудеться у суботу, 29 квітня в Петровому і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Донецької області. Для нього цей матч стане вже десятим, в якому рефері обслуговуватиме гру спортклубівців: до цього він зафіксував сім перемог дніпрян при двох нічиїх: Перша ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, Кубок України – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1, УПЛ – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0, «Дніпро-1» – «Ворскла» 2:2, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Колос» 2:0. «Рух» – «Дніпро-1» 2:3.

У цих матчах Юрій Іванов показав 25 жовтих і 2 червоні картки дніпрянам, і 30 жовтих та 5 червоних карток їх суперникам, а також призначив чотири пенальті на користь спортклубівців, три з яких було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Семен Шлончак з Черкас і Віктор Матяш з Донеччини. Четвертий арбітр – одесит Дмитро Кубряк. Спостерігач арбітражу – Сергій Дзюба з Хмельницького.