Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 6-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та чернігівською «Десною», що відбудеться у неділю, 18 жовтня, на стадіоні «Дніпро-Арена» і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме рефері ФІФА, харків’янка Катерина Монзуль. Вона вже тричі обслуговувала матчі за участю спортклубівців. Під її наглядом дніпряни на власному полі перегравали «Динамо» (3:1) і «Маріуполь» (2:0), а у стиковому матчі за путівку до Ліги Європи поступилися ковалівському «Колосу» (1:4). У цих матчах арбітреса показала 4 попередження спортклубівцям, 8 – їх суперникам, по одному гравцю вилучила з поля, та по разу призначала пенальті, як на користь дніпрян, так і їх опонентів, і в обох випадках вони були реалізовані.

На лінії їй допомагатимуть Володимир Думенко з Харкова і Станіслав Марулін з Нової Каховки. Четвертий арбітр – киянин Олексій Деревинський. Спостерігач арбітражу – одесит Віталій Годулян.

Також на матчі працюватиме система VAR. Арбітр ВВА – Андрій Коваленко з Полтави, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук зі столиці.

Делегат УАФ – Олександр Нечипоренко (Харків).

Пресслужба СК «Дніпро-1»