Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань оприлюднив список футболістів, які викликаються на збір команди, що розпочнеться 22 березня. До табору збірної запрошено одразу чотирьох виконавців з СК «Дніпро-1» – це голкіпер Мирослав Зновенко (це для нього дебютний виклик у національну молодіжку) і три півзахисники – Арсеній Батагов, Олександр Назаренко і Єгор Ярмолюк. Відзначимо, що дніпряни разом з «Маріуполем» і «Шахтарем» мають найбільше представництво в збірній.
З 24 по 29 березня синьо-жовті візьмуть участь у турнірі Antalya Cup, де підопічні Руслана Ротаня зіграють зі збірними Болгарії, Узбекистану та Словаччини. Нагадаємо, що 2019 року синьо-жовті стали переможцями цих змагань (у 2020-му змагання не проводилися).
Зазначимо, що цим турніром молодіжна збірна України розпочне підготовку до відбору на Євро-2023 (U-21), який для синьо-жовтих стартує 3 вересня виїзним матчем проти Сербії. Іншими суперниками команди Руслана Ротаня в боротьбі за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи також будуть збірні Франції, Північної Македонії, Фарерських островів та Вірменії.