Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 1/4 фіналу Кубка України. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та ФК «Олександрія», який відбудеться у середу, 3 березня, на стадіоні «Дніпро-Арена» і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме представник Львова Олександр Шандор.

Він вже тричі обслуговував зустрічі за участю спортклубівців і жодного разу дніпряни не поступалися супернику, при чому одного разу це було саме у Кубку України – в сезоні 2017/18 на рівні 1/8 фіналу Шандор зафіксував перемогу «Дніпра-1» у серії післяматчевих пенальті 8:7 над одеським «Чорноморцем» (основний час 0:0). Крім того, у Другій лізі за його суддівством «Дніпро-1» дома переміг «Металіст-1925» 1:0, а у Першій лізі у гостях розійшовся нічиєю 1:1 з луцькою «Волинню».  У цих матчах рефері показав 7 жовтих карток гравцям СК «Дніпро-1», 9  їх суперникам та по одному футболісту вилучав з поля.

На лінії йому допомагатимуть Віктор Матяш з Донецької області та харків’янин Олександр Жуков. Четвертий арбітр – Ігор Пасхал з Херсону. Спостерігач арбітражу – Василь Мельничук з Сімферополя.