«Динамо» Київ – СК «Дніпро-1»

Кубок України серед жінок. 1/4 фіналу. Віта-Литовська. НТБ «Динамо»13 вересня. 16:00.

Арбітр — Катерина Руда (Хмельницький), асистенти арбітра — Світлана Грушко (Київська область), Ірина Петрова (Нова Каховка). Четвертий арбітр — Артем Тищенко (Донецьк).

Спостерігач арбітражу — Сергій Дзюба (Хмельницький)

Делегат УАФ – Олександр Косевич (Донецька область)

Серед тижня жіноча команда «Дніпра-1» проведе чвертьфінальний матч Кубка України проти київського «Динамо». Не дуже схильний жереб ускладнився ще й тим, що наші дівчата змушені їхати на виїзд, але якраз з візитом на динаміську базу у них пов’язані нещодавні приємні спогади. Рівно місяць тому підопічні Олени Кудзієвої у рамках чемпіонату переграли динамівок 1:0 завдяки голу Ілони Новосельської.

Цікаво, що у чемпіонаті суперниці наразі посідають сусідні 5 та 6 місця,  причому останній тур вийшов для обох невдалим. «Дніпро-1» зазнав домашньої поразки від «Шахтаря» 1:2, а «Динамо» сенсаційно подарувало нульову нічию «Маріуполю», для якого здобуте очко стало першим у чемпіонаті.

В кубковому ж турнірі киянки та дніпрянки синхронно пройшли 1/8 фіналу. «Динамо» обіграло «Пантер» 3:0, а спортклубівки буквально розтрощили «Полісся» 16:0.