«Полісся» – СК «Дніпро-1»

Кубок України серед жінок. 1/8 фіналу. Житомир. Стадіон «Спартак Арена». 27 серпня. 11:00.

Арбітр — Наталія Мамчур (Рівне), асистенти арбітра — Іванна Коломис (Волинська область), Анна Капкан (Бердичів). Четвертий арбітр — Тарас Панасюк (Бердичів).

Спостерігач арбітражу — Сергій Соботюк (Житомир)

Делегат УАФ – Віктор Радушинський (Житомир)

У неділю, 27 серпня, жіноча команда «Дніпра-1» візьме старт у розіграшу Кубка України 2023-24. Минулого сезону це змагання не проводилося, а ще раніше не було завершено через вторгнення рашистів. Тоді наші дівчата восени 2021-го отримали технічну перемогу над «Маріуполем», а навесні зустріч з «Кривбасом» вже не відбулася…

Тепер команда Олени Кудзієвої кубковий шлях починає у якості лідера чемпіонату вищої ліги матчем проти дебютанта першої ліги «Полісся». Це дуже молода команда (найстаршим гравчиням лише 18 років), яка складається з вихованок житомирської футбольної школи і для якої зустріч з «Дніпром-1» буде першим професійним матчем в історії.

Зазначимо, що в цій грі дніпрянки змушені будуть обійтися без дискваліфікованої захисниці Аліси Логвінової, яка має відбути покарання ще за кубкове вилучення у складі миколаївської «Ніки» у квітні 2021 року.