Капітан юнацького складу «Дніпра-1» Максим Мельниченко – про свій гол рідному клубу, виклик до збірної та підсумки першого кола.

 

– Максиме, з перемогою! Сьогодні був особливий матч для тебе, враховуючи, що ти вийшов з одеської команди, чи з плином часу все трохи вляглося?

– Дякую за привітання! Так, це для мене був особливий матч, адже у цій команді я провів тривалий час. І думаю, що до кінця життя, коли буду зустрічатися з цією командою, буде особливе ставлення до матчу.

– Те, що забив сьогодні, значить для тебе дещо більше, ніж звичайний гол? Ти, здається, не особливо святкував…

– Не святкував, тому що не можу дозволити собі робити це у матчах проти колишніх команд. При цьому гол є особливим для мене, адже став першим у цьому сезоні.

– Сьогодні матч давався ніби легко за змістом гри, але важко давалися моменти, дуже довго не могли забити. Після першого голу стало легше грати?

– Так, гра трохи послабшала, адже суперник побіг вперед та розкрився. І ми зуміли дотиснути їх. Моменти в нас були і в першому таймі; інше питання, що ми не могли  їх реалізувати. Супернику треба віддати належне, тому що вони непогано і загрози створювали, і захищали свої ворота. Сьогодні була з обох боків цікава гра.

– Перше коло завершилося, ви зіграли з усіма суперниками. Задоволені, як воно склалося?

– Я вважаю, що ніколи не можна бути задоволеним, завжди може бути краще. Нам є, над чим працювати. Думаю, у другому колі ми покажемо, ким є насправді.

– У цю паузу ти був у юнацькій збірній України. Що значить для тебе цей виклик та які враження залишились?

– Дуже приємні враження, я дуже був радий цьому виклику. Перш за все, хочу подякувати команді, адже якби ми не були там, де знаходимось, на нас би не звертали уваги. Щодо самої збірної, то дуже приємно, що став частиною команди, яка здобула потрібний результат.