Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 7-го туру Прем’єр-ліги. Поєдинок між донецьким «Шахтарем» і СК «Дніпро-1», який відбудеться на столичному НСК «Олімпійський» 11 вересня і розпочнеться о 19:30, в полі судитиме полтавчанин Андрій Коваленко.

Він вже ушосте працюватиме на матчах за участю спортклубівців. До цього при суддівстві Коваленка дніпряни здобули три перемоги, одного разу зіграли внічию і ще раз поступилися: 2 ліга – «Дніпро-1» – «Енергія» (Нова Каховка) 2:0, 1 ліга – «Дніпро-1» – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 2:1, УПЛ – «Олександрія» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Олімпік» (Донецьк) 3:1, «Дніпро-1» – «Олександрія» 0:0. У цих матчах рефері показав 8 жовтих карток дніпрянам і 16 їх суперникам, при жодному вилученні, а також призначив два пенальті на користь СК «Дніпро-1» (один реалізовано) і один 11-метровий пробивали суперники (його було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Семен Шлончак з Черкас та Дмитро Запороженко з Запоріжжя. Четвертий арбітр – киянин Володимир Новохатній. Спостерігач арбітражу Віктор Дердо з Чорноморська.

Гра пройде за роботою відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Микола Балакін з Київщини, асистент ВВА – Володимир Висоцький з Запоріжжя, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси.

Директор матчу – киянин Олександр Каденко.